Vi tilbyder udlejning af ferielejligheder i Agger, så du kan nyde en afslappende ferie ved Vesterhavet.

Vores ferielejligheder er ideelt beliggende med gåafstand til stranden, købmand, restauranter og andre butikker i Agger. Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie for to eller en sjov familieferie, har vi den perfekte bolig til dig.

Faciliteter og bekvemmeligheder inkluderet i dit ophold

Vi værdsætter din komfort, og derfor er el, vand, varme, sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen for dit ophold. Du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger -– der er taget hånd om alt.

Vi har også tænkt på vores yngste gæster. Vi tilbyder højstole og rejsesenge til babyer uden beregning, så du kan rejse let og komfortabelt med hele familien.

Alle ferielejligheder er en del af Agger Tange Feriecenter og du har således gratis adgang til følgende fælles faciliteter:

  • Svømmepool og børnebasin* 
  • Sauna*
  • Minigolf
  • Tennis
  • Legeplads
  • Skaterrampe

*Åbent fra påske til uge 42. Alle dage fra 09.00-21.00.

Bemærk følgende lejligheder har IKKE WiFi
- Digevænge 53

- Strandvænge 41

- Aggervænge 15

- Aggervænge 23

- Strandvænge 40

Feriehusudlejning med et hav af aktiviteter

Vores feriehusudlejning i Agger byder på mange muligheder for en uforglemmelig ferie. Tag en tur til stranden og nyd den friske luft og det smukke hav. Tag på fisketur og fang din egen aftensmad i Vesterhavet. Besøg Nationalpark Thy og oplev den storslåede natur med skov, hede og klitlandskab.

Der er også masser af aktiviteter for hele familien. Udforsk Nationalpark Thy på cykel eller gåben og  oplev den smukke natur på nærmeste hold. Prøv kræfter med vandsport i havet eller i Limfjorden. Se delfinerne i Thyborønkanal eller trolden Ask i Ashøj Plantage. Mulighederne er mange og vi står altid klar med tips til aktiviteter og oplevelser.

Ordensregler for vores feriehusudlejning

Vi beder vores gæster om at respektere vores ordensregler for at sikre en behagelig atmosfære for alle. Venligst husk, at der ikke må holdes fester, og rygning er forbudt inden for vores ferielejligheder. Opladning af elbiler direkte fra ferielejligheden er heller ikke tilladt, men der er offentlige ladestandere tilgængelige kun 100 meter fra lejlighederne.
 

Oplev en mindeværdig ferie hos Agger Holidays 

Vores mål med feriehusudlejning i Agger er at give dig en mindeværdig ferie i naturen. Du kan læse mere om hver individuel bolig ved at klikke på billederne her på siden, herunder detaljeret information om faciliteter og beliggenhed. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din ferieoplevelse.

Book dit ferielejlighed direkte her eller kontakt os i dag på mail: contact@aggerholidays.dk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Agger og give dig en mindeværdig ferie ved Vesterhavet.

Aggervænge 15

Aggervænge 16

Aggervænge 19

Aggervænge 22

Aggervænge 23

Byvænge 62

Digevænge 53

Digevænge 56

Fjordvænge 67

Havvænge 49

Havvænge 50

Havvænge 51

Krikvænge 27

Lyngvænge 75

Solvænge 58

Solvænge 59

Solvænge 61

Strandvænge 41

Vestervænge 73

Østervænge 84

Lyngvænge 76

Krikvænge 33

Krikvænge 31

Klitvænge 10

Strandvænge 40